PUBLICITAT

Un home pega un agent de la capital per cridar-li l'atenció

  • L'agressor passejava el gos per una zona que li era prohibida
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una vista del Parc central, el pulmó verd del centre de la capital. Foto: TONY LARA

Un agent de circulació d'Andorra la Vella, amb més de trenta anys d'antiguitat al cos, va ser agredit ahir a la tarda al parc Central per un home de mitjana edat que hi passejava el gos de manera poc ortodoxa. El conseller de circulació del Comú d'Andorra la Vella, Manel Bal, va explicar que «no era la primera vegada que l'agent advertia el vianant de tenir més cura amb el gos i avui quan li ha cridat l'atenció, l'home s'ha girat i li ha donat un cop». Bal va afegir que «l'agent és una persona de 50 anys que en porta més de 30 al servei del comú, només cal veure el número de matrícula: 6006». El conseller de circulació també va esmentar l'estat de salut de l'agredit que fa poc va patir una operació cardiovascular i que per això «se'l destina a tasques de vigilància». I va precisar que fa pocs dies havien insistit en la tasca preventiva que els agents desenvolupen al parc Central per controlar els comportaments poc cívics i dissuadir els usuaris de saltar-se les mínimes normes de convivència. El conseller de circulació de la capital, va lamentar que «fins ara no havia passat mai res però a la que hem insistit una mica, ja ha estat!».

La policia busca l'agressor / El Cos de Policia va buscar durant tota la tarda l'agressor, un home de mitjana edat que habitualment passeja el seu gos al parc Central. Ahir però, ho feia per una zona on aquesta pràctica està prohibida. A més, el seu comportament poc cívic en no controlar on feia les necessitats l'animal, va provocar la intervenció de l'agent, segons va explicar Bal. El conseller va afegir que no era la primera vegada que els agents de circulació advertien l'home sinó que se l'havia avisat en altres ocasions i que «és conegut del servei».

Sigui com vulgui, en tornar a ser avisat, l'home li hauria donat una empenta al pit i com que l'agent de circulació està operat del cor, va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on va passar la tarda en observació. A les nou del vespre, el cap de guàrdia d'Urgències va informar que el seu estat de salut era bo i que no es temia cap complicació. I va afegir que el servei li donaria l'alta ahir a la nit. Des del Cos de Policia van informar que la recerca del presumpte agressor continuava i que segurament se l'acabarà detenint perquè «és una persona d'Andorra i tard o d'hora, se l'acabarà per trobar sense gaire dilació».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT