PUBLICITAT

Una caixera s'emporta 95.000 euros del centre on treballava

  • La detinguda de 62 anys està acusada d'un presumpte delicte continuat de furt i es troba a la presó
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici que alberga les dependències administratives de la policia andorrana, a la part alta de la parròquia d'Escaldes-Engordany. Foto: TONY LARA

La policia va detenir el dilluns 18 de febrer a una dona resident al Principat de nacionalitat portuguesa de 62 anys, com a presumpta autora d'un delicte continuat de furt en un centre comercial d'Andorra la Vella. Segons la denúncia cursada pel director de l'establiment la detinguda podria haver robat fins a 95.000 euros. Els agents policials van actuar a principis d'aquest mes després de detectar-se unes anomalies comptables amb una de les caixeres, en disposar aquesta d'una clau de la qual no estava autoritzada a tenir. La dona va obrir el calaix de la caixa registradora sense deixar registre de l'obertura. La detinguda es troba ingressada al Centre Penitenciari de la Comella.

Les actuacions policials de la darrera setmana van permetre també la detenció d'un total de 14 persones. En concret 4 persones per delictes contra la salut pública, 1 contra el patrimoni, 7 contra la seguretat del trànsit i 2 per altres delictes.

OPERACIÓ DALTON / Continua el degoteig de detinguts en el marc de l'operació judicialitzada Dalton contra el tràfic i/o consum de cocaïna. En la darrera setmana la policia va procedir a la detenció de tres persones més, tres homes, dos andorrans, 1 espanyol, tots residents al Principat, d'entre 28 i 54 anys d'edat. Tots els detinguts estan presumptament implicats en el consum de cocaïna. Amb aquestes ja són 37 les persones detingudes per aquesta operació.

Pel que fa a delictes contra la salut pública, la Policia va detenir aquest diumenge a Andorra la Vella un espanyol no resident de 30 anys amb cocaïna per al consum propi.

Salut pública / Durant la passada setmana, la Policia va detenir set persones per donar positiu en els controls d'alcoholèmia. Així, el passat dimarts, els agents van detenir un resident espanyol de 32 anys, amb una taxa de 0,84 g/l; el dimecres, un resident espanyol de 26 anys, amb una taxa d'1,26 g/l; el dijous, un resident portuguès de 34 anys, amb una taxa d'1,19 g/l; el divendres un anglès no resident de 30 anys, amb una taxa d'1,47 g/l; el dissabte, un resident portuguès de 40 anys, amb una taxa d'1,97 g/l; i el diumenge, un andorrà de 45 anys, amb una taxa d'1,80 g/l i un argentí no resident argenti de 30 anys, amb una taxa d'1,05 g/l.

ALTRES DELICTES / D'altra banda, el passat dimarts la Policia va detenir un resident espanyol de 59 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat col·lectiva per la tinença il·lícita d'una arma de foc, concretament una arma de primera categoria, tipus pistola del calibre 6 mm.

Finalment, el passat dijous, els agents van detenir a Andorra la Vella un home no resident de nacionalitat espanyola de 30 anys, com a presumpte autor d'un delicte de trencament d'una ordenança penal. L'home va ingressar a la presó.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT