PUBLICITAT

La guàrdia civil intervé 56.000 euros a la duana de la Farga

  • La policia també va confiscar 52.000? en tabac a la Tour de Carol
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA / PUIGCERDÀ

Periodic
El tabac intervingut per la Policia Foto: GUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va intervenir dissabte passat un total de 55.910 euros a quatre veïns de Barcelona a l'interior del recinte duaner de la Farga de Moles. La intervenció es va produir durant la inspecció a un Peugeot 306 que circulava pel carril verd en direcció a territori espanyol amb tres homes i una dona a l'interior.

Els agents els van preguntar si, tot i que circulaven pel carril verd, tenien alguna cosa a declarar, i tots quatre van respondre que no. De tota manera, la Guàrdia Civil va sospitar que podrien portar una quantitat de diners superior a la permesa, motiu pel qual se'ls va fer passar a les dependències de l'Agència Tributària.

Abans que els agents els registressin, tots quatre van manifestar que portaven quantitats de diners iguals o superiors a 10.000 euros, fent un total de 40.910 euros, que van mostrar al funcionari de l'Agència. Però una inspecció posterior dels agents, va permetre trobar 19.000 euros en una bossa de dona.

Els infractors, tots ells de Barcelona, van ser identificats com a M.E.C.V, de 51 anys que portava 29.650 euros, E.C.V., de 47 anys i amb 10.220 euros, M.I.R.J., de 34 anys i que portava 10.000 euros i J.M.S.G, amb 10.040 euros.

Cada un d'ells va continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència i la resta van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries. Per tot plegat, els agents van aixecar quatre actes per les corresponents infraccions a la normativa sobre blanqueig de capitals.

CONTRABAN TABAC / La Guàrdia Civil va interceptar dissabte passat 11.500 paquets de tabac de contraban valorats en 52.100 euros després d'aturar dos vehicles que circulaven pel camí antic de La Tour de Carol. Els agents van demanar als conductors dels vehicles que s'aturessin i van veure com un dels cotxes tenia una de les rodes punxades. En adonar-se de la presència de la Guàrdia Civil, els ocupants dels dos vehicles van fugir corrent sense que els agents els poguessin detenir.

A l'interior dels cotxes, hi van trobar els 11.500 paquets de tabac, dels quals 4.500 eren de Chesterfield i 7.000 de Marlboro. La Guàrdia Civil va entregar les diligències i el tabac als jutjats de guàrdia de Puigcerdà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT