PUBLICITAT

Jornades de portes obertes a La Puça

  • La llibreria proposa als seus lectors «descobrir» el seu nou espai al carrer Maragall
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Puça, aquest dissabte passat Foto: ANA / M. J.

La històrica llibreria la Puça va organitzar dissabte La Puça Debat a Bat, una jornada de portes obertes i amb activitats per tal de donar a conèixer el seu nou espai, situat al carrer Joan Maragall número 14. La propietària de la llibreria, Anna Riberaygua, ca assegurat que el seu objectiu és que la gent s'apropi al nou espai.

«És una jornada en la que hem volgut compartir amb la gent que s'hi vulgui apropar l'espai, parlar i explicar què volem fer, com tenim organitzats els llibres...» ha explicat la llibretera.

Durant aquesta jornada es va poder esmorzar, fer un vermut amb música del grup Jahotrobarem i berenar, a més d'altres activitats, per tal de donar a conèixer el nou projecte que acompanya a questa nova ubicació. La llibreria també ha preparat dos activitats més: «Comencem el conte de Hi havia una vegada la Puça i tothom qui ho vulgui el pot continuar escrivint», mentre que la llibreria també pregunta què és llegir, i amb las respostes que es recullin s'elaborarà un mural per Sant Jordi.

«Com que tenim un espai molt més gran volem fer activitats com ara debats, discussions o presentacions i a la vegada hi ha un raconet petit perquè et puguis prendre un cafè o un te», ha explicat Riberaygua, que ha destacat que el nou espai els permet fer més activitats i més variades.

«Hi ha un altre aspecte també de novetat i és que tirem endavant una nova pàgina web reformada on hi ha una botiga virtual, es poden consultar els llibres, es poden llegir les ressenyes i es pot interactuar», ha dit la llibretera, que ha afegit que en aquest esforç la llibreria «té previst» començar a vendre lectors per llegir llibres digitals, encara que no n'ha concretat la data.

Precisament sobre el llibre digital, un nou format editorial que sovint és percep com una amenaça pels llibreters, Anna Riberaygua ha assenyalat que «no és una competència, sinó una evolució», i ha explicat que «hi ha uns canvis forts i durs i els llibreters ens hi hem d'adaptar si volem sobreviure».

«Això és una realitat, no podem dir no als avenços tecnològics perquè estan aquí, hi són, i a més a més hi hem de conviure i els hem d'aprofitar», ha afegit, informa l'ANA.

Riberaygua s'ha emocionat al recordar l'antic espai que la llibreria va ocupar durant 28 anys al casc antic d'Andorra la Vella, «ens ha fet una mica de pena... i ens estimàvem molt el local, era molt petit i emblemàtic. El que passa és que la Puça s'ha fet gran, ha anat passant el temps, i també ens ve molt de gust estar a on estem ara».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT