PUBLICITAT

Dues rebaixes de punts de 'Mimi' en gegant i eslàlom

EL PERIÒDIC
MARKSTEIN

Periodic
Mireia Gutiérrez, durant la prova dels passats Mundials a Schladming Foto: ZOOM AGENCE / ALAIN GROSCLAUDE

Mireia Gutiérrez va completar ahir un cap de setmana amb dues rebaixes de punts. Ahir ho va fer en l'eslàlom FIS de Markstein, 8a amb 19,69, superant els 20,23 actuals però lluny dels 15 que tenia l'any passat abans de la seva lesió. En la jornada de dissabte, en el gegant FIS de Lac Blanc on va ser 7a, va assolit una important millora de punts amb19,39, quan tenia com a millor puntuació 29,85, segons la 9a llista de la FIS.

Si bé dissabte l'andorrana estava molt satisfeta per fer la millor marca de la seva carrera en gegant, ahir va cometre errades en la primera mànega de l'eslàlom de Markstein, que és la seva disciplina. Amb tot, en la segona es va recuperar i va fer el tercer millor temps, quedant finalment 8a.

Avui, la ‘Mimi' tindrà una nova oportunitat per demostrar el seu nivell amb un segon eslàlom.

ESTEVE, 62È A LA COPA DEL MÓN / Kevin Esteve va acabar dissabte 62è al descens de la Copa del Món de Garmisch, amb un crono de 1min 42,84s. El guanyador va ser l'italià Christof Innerhofer, amb 1min 37,83s. Esteve va esquiar bé, però en les zones planes, segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, va anar massa lent. «No som prou bons al pla i caldrà treballar molt més», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT