PUBLICITAT

L'Ordino protagonitza la sorpresa als vuitens de final

  • El líder de Segona passa ronda amb l'Engordany, el Principat i l'Encamp
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El FC Ordino va protagonitzar ahir la gran sorpresa en els vuitens de final de la Copa Constitució 2013 en imposar-se al Burger King Inter d'Escaldes per 2-0. Així doncs el líder de Segona acccedeix als quarts de final, ronda ja a doble partit que no es jugarà fins d'aquí a dos mesos: el 28 d'abril vinent el partit d'anada i el 5 de maig la tornada.

L'Ordino és l'únic equip de la categoria de plata del futbol andorrà que segueix viu en la competició del KO ja que el Principat es va imposar al Ranger's per un contundent 0-7, l'Encamp va derrotar el seu equip filial per 0-4 i la UE Engordany tampoc no va tenir problemes per golejar la UE Santa Coloma B per 0-6.

En els quarts de final ja entren en competició els quatre equips del play-off pel títol. L'Ordino es veurà amb el FC Lusitans en un atractiu enfrontament entre els líders de Segona i Primera, el Principat es medirà a la UE Santa Coloma, l'Encamp amb el vigent defensor del títol, el Pidasa, i per últim l'Engordany s'enfrontarà amb el Sant Julià.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT