PUBLICITAT

Salazar veu «normal» una candidatura dels «jaumistes»

  • L'exprimera secretària del PS diu que encara no se sap qui formarà la llista de Pere Lòpez
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'exprimera secretària del PS, Judith Salazar. Foto: EL PERIÒDIC

L'exprimera secretària del Partit Socialdemòcrata (PS) i actual membre de la junta gestora, Judith Salazar, considera que la reunió que faran els militants afins a Jaume Bartumeu avui, per plantejar-se si presenten una candidatura a liderar la formació, entra dins del funcionament normal del partit, ja que «de cara a un congrés cada un s'ha d'organitzar en funció del seu projecte, i la manera d'organitzar-se és dissenyant candidatures».

Per tant, en declaracions a l'ANA, Salazar va assegurar que és un plantejament totalment «normal i democràtic» tenint en compte la situació «en la que estem i l'impàs que viu en aquest moment el partit».

L'exprimera secretària va assegurar que de moment l'únic clar és que Pere López encapçalarà una candidatura, però que encara no han parlat de la resta de persones que formaran la llista, sinó que s'han centrat en «definir el projecte». En aquest sentit, Salazar va assegurar que «si depèn de la meva decisió personal», ella no hi serà perquè li ve de gust «agafar una mica de distància» i «descansar ».

D'altra banda, Salazar va explicar que no volen fer pública la feina que s'està fent en la comissió gestora, ja que és una situació provisional amb l'únic mandat de preparar el congrés. En aquest sentit, va declinar informar sobre qui ocuparà els càrrecs de president i secretari.

LA REUNIÓ / El conseller general socialdemòcrata Gerard Barcia va explicar que la reunió del sector afí a Bartumeu que es farà avui serà per parlar de la situació que viu el partit arran de la divisió interna que s'ha produït entre ells i el sector que promou una renovació de cares liderat per Pere López i Judith Salazar.

Barcia va assegurar que la trobada es fa en un primer moment per escoltar les opinions de tots els participants, i que es parteix sense cap a priori, per a la qual cosa «totes les opcions estan obertes», i un cop s'hagin avaluat totes, «començarem a caminar cap a on creiem més oportú».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT