La Lliga torna amb victòries clares dels quatre grans

• La fase regular finalitza amb el Lusitans líder a un punt del Pidasa i a tres punts del Sant Julià i la UE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Primera Divisió de la Lliga Nacional va tornar ahir a viure una jornada després de dues setmanes sense futbol per la neu i els quatre grans, que s'enfrontaven contra els equips del play-off pel descens, ho van fer amb victòries clares. Era la 14a i darrera jornada de la fase regular, per tant tot queda igual de cara a la lluita pel títol, amb el sorteig d'un calendari encara per fer que començarà el pròxim 3 de març i que acabarà el 21 d'abril. Lusitans, doncs, suma 33 punts, un mes que Pidasa i tres més que UE Santa Coloma i Sant Julià

Obria la jornada a Aixovall el conjunt lauredià, que es va imposar amb un clar 0-4 contra l'Engordany amb un hat-trick de Riera. El primer el va marcar al minut 19, Miguel Ruiz va fer pujar el 2-0 al 39 i abans del descans Riera va xutar fora un penal comès sobre ell mateix. A la segona part els dos gols de Riera van acabar d'establir el 0-4.

Al mateix temps, a Alàs, el Lusitans s'imposava al cuer Burger King també per golejada (5-1). Luis va inaugurar el marcador al minut 26 i Èric va empatar al 39. En la segona part dos gols de Víctor Hugo, un de Pedro i un de Rafa Brito van definir la golejada del líder.

A les quatre de la tarda la UE va guanyar al Principat en el descompte. Josep Vall va marcar als minuts 15 i 24, Leandro va fer el 2-1 al 29 i Arnejo l'empat al 83 però quan passaven cinc minuts del descompte Luis do Nascimento i Crespo van donar la victòria als de Lluís Miquel Aloy.

En l'últim partit el Pidasa va haver de patir contra l'Encamp per imposar-se 2-0, amb gols de Javi Sánchez (83') i Iguacel (93').

Per a m�s informaci� consulti l'edici� en paper.