Soulié reprèn els Mundials de biatló amb la individual de 15 km.

• Els mundialistes d'alpí tornaran a competir demà i Marín no correrà la WC de Sochi
ESCALDES-ENGORDANY

Laura Soulié Foto: VIANNEY THIBAUT / AGENCE ZOOM

Dissabte passat Laura Soulié va acabar la 69a en la cursa esprint dels Mundials de biatló a Nove Mesto i amb aquest resultat no va poder assolir la classificació per a la cursa de persecució de l'endemà diumenge. Ha tingut, doncs, quatre dies per centrar-se en la prova individual de 15 quilòmetres que afronta avui amb la màxima il·lusió en una carrera que es disputarà a partir de les 17.15 hores. Per a la resta de mundialistes de la FAE, els d'alpí que estan a Schladming, fins demà no tornarà la competició. Mireia Gutiérrezs afrontarà el gegant de fèmines i Marc Oliveras, Joan Verdú, Roger Vidosa i Kevin Esteve disputaran un gegant FIS classificatori per al puntuable per als Mundials, que faran divendres els 50 millors classificats.

CITES FIS DE RUIZ I L'EQUIP DE JOVES / Els que sí que van competir hauir van ser Mil Ruiz i l'equip de joves. Ruiz va afrontar el segon eslàlom FIS a l'estació suïssa de Wildhaus, amb una 29a posició i 43,71 punts en una cursa guanyada pel corredor local Daniel Yule, amb cinc segons de marge respecte de l'andorrà. D'altra banda, de l'equip de joves que tenia gegant dels Nacionals de Risoul, a França, el millor va ser Gabriel Barios, amb un 26è lloc i 41,92 punts, a segon i mig del primer, el gal Victor Schuller. Per darrera d'ell van acabar Àxel Esteve, 40è amb 55,05 punts FIS, Josch Alayrach, 49è amb 59,93 i Robert Solsona, 62è amb 65,31.

MARÍN NO CORRERÀ A SOCHI / Per últim la FAE ha confirmat que Lluís Marín serà baixa per a la pròxima cita de Copa del Món que s'havia de disputar a Sochi –en el mateix escenari on l'any vinent hi haurà els Jocs Olímpics– el dissabte i el diumenge vinents. El surfista de neu andorrà encara no s'ha recuperat de la caiguda als Mundials d'Stoneham.

Per a m�s informaci� consulti l'edici� en paper.