Soulié: «He d'estar motivada per la individual»

ESCALDES-ENGORDANY

Laura Soulié va competir dissabte a la cursa esprint dels Campionats del Món de biatló a Nove Mesto, amb la 69 plaça. Amb aquest resultat no va assolir la classificació per a la cursa de persecució que es va disputar ahir, i així no tornarà a competir fins dimecres, a la individual de 15km, a partir de les 17.15h de la tarda. L'andorrana assegura: «He d'estar preparada per dimecres».

Soulié, que va ser 69a a l'esprint, va dir que havia de «guardar motivació per dimecres». Sobre la cursa de dissabte, va manifestar: «Teníem bons esquís amb l'equip, el físic ha anat bé, sobretot el que era pujades». Així mateix, hi va afegir: «Sobre els dos trams llargs de pla, m'ha costat, faltava potència i amb dues errades al tir no estic gens contenta».

La biatleta va disputar el passat dissabte a la tarda la prova esprint de 7,5 quilòmetres, en la qual va finalitzar 69a a 1min 21s de la 30a posició, que és el seu objectiu per a aquesta temporada tant als Mundials com a la Copa del Món, competició on tampoc ha tingut bons resultats durant la present campanya. Soulié va cometre dues errades de tir i va acabar amb un temps de 23min 53s, mentre que la vencedora va ser la ucraïnesa Olena Pidhrushna amb 21min 02s. La 30a posició, objectiu de Soulié, va ser per a l'austríaca Iris Schwabl, amb un crono de 22min 32s.

Per a m�s informaci� consulti l'edici� en paper.