L'Andorra cau 4-3 a Jaén quan guanyava 0-2

JAÉN

El gol d'Ique contra el Fuconsa Jaén no va ser suficient. Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra va deixar escapar dissabte tres punts valuosos a la pista del Fuconsa Jaén, rival directe que ara se situa quatre punts per sobre dels andorrans. Amb 4-3, els locals es van imposar després de remuntar un 0-2 en contra.

En els primers sis minuts de partit, l'Andorra ja guanyava 0-2 amb dianes d'Ique –no falla amb el gol– en el minut 4 i Castilla just dos minuts després. Però el Jaén no estava per deixar-se guanyar a casa, i el seu tècnic va demanar un temps mort que va ser important perquè el seu equip va reaccionar. Primer Sergio García en el minut 12, després Solano en el 13, José López en el 14 i Lolo Jarque en el 14 van deixar un 4-2 que semblava impensable. Després del descans, l'Andorra va buscar el partit, però només va aconseguir retallar distàncies gràcies a Xuxa en el minut 32.

Per a m�s informaci� consulti l'edici� en paper.