PUBLICITAT

Una de tapes!

  • 22 establiments de Sant Julià s'adhereixen a una gustosa ruta
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els cònsols de Sant Julià degusten unes tapes a un bar, ahir Foto: ANA / M. C.

La cinquena edició de la Ruta de la Tapa va començar ahir al vespre amb la participació de 22 establiments i coincidint amb les celebracions de Carnaval i la propera Fira Agroporcina. Precisament la coincidència d'aquests actes va animar a tots els bars i restaurants de Sant Julià a participar a la Ruta de la Tapa, tal com va assenyalat la cònsol major, Montserrat Gil. En aquest sentit, Gil va valorar positivament «que es treballi conjuntament, que comerciants, restauradors i gent de la parròquia estiguin units per tirar endavant». Vist l'èxit de l'edició passada en què es van repartir més de 1.700 butlletes, la cònsol va indicar que els restauradors han apostat per tapes «més elaborades».

La coincidència de la Ruta de la Tapa amb els actes de Carnaval i la primera Fira Agroporcina ha estat molt ben acollida pels restauradors de Sant Julià. Així ho demostra, com va apuntar la cònsol major laurediana el fet que tots els bars i restaurants de la parròquia s'hagin unit a la iniciativa.

La cònsol també va voler destacar l'èxit de l'edició anterior en què es van repartir 1.700 butlletes per als sorteigs.

Propostes

Un exemple de la implicació dels restauradors en la iniciativa és la de la responsable del bar Muntanya, Charo Hernández, que va voler retre un homenatge a una persona assídua al seu bar i que treballava al Comú amb la seva tapa Chacho. Aquesta, una de les propostes dels 22 establiments adherits, porta una llesca de pa, pernil salat, garró, llagostins, ou filat i la salsa del garró. Una cinquena edició que presenta propostes molt elaborades.



Per a m�s informaci� consulti l'edici� en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT