PUBLICITAT

Els sindicats acusen el Govern de "manipulació"

  • Diuen que no reconeix que els punts acceptats pel TC són els "fonamentals"
  • Els sindicalistes han mostrat la seva satisfacció pel fet de ser la primera sentència que reconeix "que els sindicats tenen algun dret"
07022013 funcionaris
Els sindicalistes Gabriel Ubach i Joan Torra acompanyats del seu advocat Manel Pujadas aquest dijous en roda de premsa. Foto: ANA / M. T.
 L'advocat Manel Pujadas, i Gabriel Ubach i Joan Torra en representació dels set sindicats que van presentar el recurs d'empara al Tribunal Constitucional en relació a la llei de retallades salarials, han valorat aquest dijous la sentència, que reconeix que s'ha vulnerat el dret a la llibertat sindical. Els sindicalistes han mostrat la seva satisfacció pel fet de ser la primera sentència que reconeix "que els sindicats tenen algun dret", i que per tant marca un abans i un després, no només pels funcionaris, sinó també per la resta de treballadors del país. Pujadas, al seu torn, ha acusat el Govern de fer "discursos manipuladors que acaben falsejant les coses", pel fet de no reconèixer que els dos punts que s'han aprovat són els "fonamentals" del recurs d'empara, i que en canvi, els que no han prosperat eren aspectes "derivats". L'advocat també ha demanat al Govern que no es precipiti a l'hora de donar per suposat que la llei no es canviarà i que no hi hauran aspectes "raonables" a modificar que surtin de la comissió consultiva que el TC ha ordenat convocar. (SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT