PUBLICITAT

Una fuita de gas causa un ferit i un desallotjament

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els Bombers van desallotjar ahir al matí l'escala J de l'edifici Prada Casadet, així com la Biblioteca del Govern i l'Arxiu Nacional, a causa d'una fuita de gas que es va produir al quart pis.

Segons va explicat a l'ANA el cap de guàrdia dels Bombers, l'origen de la fuita va ser una bombona de gas butà oberta, i un dels inquilins, un resident espanyol de 59 anys, va resultar ferit per inhalació de gas, per la qual cosa va ser traslladat pel SUM a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Un cop van ventilar el pis, els veïns de l'immoble, que eren pocs en aquells moments ja que per horari la majoria es trobaven treballant, van poder tornar als seus domicilis i van poder reobrir els serveis que es troben en aquesta ala de l'edifici, propietat de la CASS.

La Policia ha obert una investigació per esclarir les causes de l'incident a l'habitatge. Des del centre hospitalari han informat que l'home es troba a urgències i que està estable. Els bombers, que van rebre l'avís a les 9.40 hores, van participar en els treballs amb tres vehicles i set agents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT