PUBLICITAT

Progrés se suma a la reclamació de les rotondes de la N-260

  • Per millorar la seguretat dels veïns de Castellciutat i Montferrer
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Els veïns de Montferrer a la N-260, el passat 27 de gener Foto: ANA

El grup municipal del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu s'ha afegit a les reivindicacions de l'AMPA de l'escola els Agols de Montferrer i Castellciutat per demanar una solució definitiva als seus accessos des de la N-260. La proposta de Progrés, tal com assenyalen en un comunicat, contempla demanar al Ministeri de Foment espanyol la construcció de les rotondes d'accés als pobles de Castellciutat i Montferrer a la carretera N-260 per millorar la seguretat dels seus veïns.

La proposta també preveu traslladar aquest l'acord a l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, a l'AMPA de l'escola el Agols i a l'Associació de veïns de Castellciutat. Progrés considera que es tracta d'unes actuacions molt urgents, a causa de la poca visibilitat i de les dificultats dels accessos dels vehicles als pobles de Castellciutat i Montferrer des de la N-260. En aquest sentit, des de Progrés, es dóna suport a les mobilitzacions que els veïns de Montferrer i Castellbò, a través de l'AMPA de l'Escola, estan duent a terme per demanar una solució definitiva a la cruïlla del poble amb la N-260.

Reivindicacions / Molts veïns de la Seu i Castellciutat també utilitzen la cruïlla de la Nacional a Montferrer. Motiu pel qual caldria donar suport i continuïtat a les reivindicacions dels ciutadans, afirma el principal partit de l'opisició a la Seu.

Tanmateix, s'afirma que el context de crisi no pot servir d'excusa per no actuar i evitar accidents i víctimes com els que hem patit durant anys.

Òscar Ordeig, com a portaveu del grup municipal, afirma que «sumar esforços entre Montferrer i Castellciutat pot augmentar les possibilitats d'aconseguir que es facin unes rotondes llargament reivindicades».

El passat 27 de gener, per tercera setmana consecutiva els veïns de Montferrer van tallar la N-260 al seu pas per la localitat per demanar que s'hi construeixi una rotonda. El tall de la carretera va durar 15 minuts, i hi van participar una vuitantena veïns, entre ells l'alcalde de la localitat, Jordi Calvet, i els membres de l'AMPA del l'escola els Agols.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT