PUBLICITAT

La Font Blanca ja és 'online'

  • El web de la cita de Copa del Món de Vallnord ja està operatiu i es pot consultar en quatre idiomes
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Mentre els corredors preparen els Mundials de Pelvoux els directius també van avançant amb els seus deures i fa uns dies va anunciar al seu facebook que ja tenia actiu el web de la cita de Copa del Món que acollirà Andorra el cap de setmana del 9 i el 10 de març.

La Font Blanca, doncs, ja és online. Està operativa sota l'adreça www.fontblanca.ad i es pot consultar en quatre idiomes vist l'interès que desperta en diferents països de tot el món. Es pot escollir entre català, castellà, francès i anglès.

El web compta amb una pàgina principal i cinc pestanyes més: la d'inscripcions, que s'han de fer fins el 7 de març i únicament es podran fer a través d'aquest portal, la d'informació que detalla els noms dels membres de l'organització –comitè d'Honor, col·laboradors, organitzador i voluntariat–, els recorreguts amb totes la descripció necessària tant de la cursa vertical de dissabteal sector Arinsal de Vallnord com de la individual de diumenge a Arcalís, que tindrà dos circuits en funció de les categories, el contacte i els patrocinadors.

No podia faltar juntament amb el web una pàgina exclusiva per al facebook, també batejada amb el nom de Font Blanca. Una eina més per promocionar a les xarxes socials, per interactuar i respondre als dubtes del públic respecte a una de les cites més atractives del circuit de Copa del Món, seu fixa en els darrers anys per a la Federació Internacional d'Esquí de Muntanya (ISMF).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT