PUBLICITAT

Oliveras i Esteve s'estrenen als Mundials amb el supergegant

  • A Les Menuires, Roger Vidosa es queda fora de la segona mànega a la Copa d'Europa de gegant
EL PERIÒDIC
SCHLADMING / LES MENUIRES

Periodic
Kevin Esteve, durant els Campionats del Món de Garmisch-Partenkirchen Foto: EL PERIÒDIC

Ahir van començar els Campionats del Món d'esquí alpí a Schladming (Àustria), on avui debutaran en la competició els primers andorrans. Seran Kevin Esteve i Marc Oliveras, que disputaran aquest matí el supergegant. Serà l'estrena en una cita mundialista per a Oliveras, mentre que Esteve ja sap el que és disputar aquesta competició.

L'objectiu de la FAE, segons va manifestar aquesta setmana el director tècnic, Carles Visa, és classificar-se entre els 30 millors en cada disciplina. En velocitat, la complicació és més alta encara, sobretot per a Oliveras, que debuta, tot i que també per a Esteve, que encara arrossega problemes físics per la caiguda de principi de temporada.

Després d'aquest supergegant, tots dos seguiran demà i demà passat amb dues jornades d'entrenaments oficials de descens, cursa que disputaran el pròxim dia 9, dissabte. De la mateixa manera, els dos andorrans correran la supercombinada del dia 11. Mentre que la participació d'Esteve s'acabarà aquí, no serà el final per a Oliveras, que correrà el gegant del dia 14 per buscar la classificació per a la prova dels Mundials. Precisament en aquesta prova també hi competiran la resta dels homes de l'equip: Roger Vidosa, Joan Verdú i Nil Ruiz. Tots hauran de classificar-se entre els 50 millors per ser al gegant dels Mundials, el dia 15.

Així mateix, el calendari per als corredors de la FAE seguirà divendres amb l'estrena a Schladming de l'esquiadora Mireia Gutiérrez, que disputarà la supercombinada. Les següents curses de l'andorrana seran el gegant (dia 14) i l'eslàlom (16).

ROGER VIDOSA, A LA COPA D'EUROPA / Roger Vidosa va ser ahir l'únic esquiador en acció de la Federació Andorrana d'Esquí, però va ser a Les Menuires, on va disputar el gegant de la Copa d'Europa d'esquí alpí. L'andorrà no va aconseguir classificar-se entre els 60 millors en la primera mànega, la qual cosa no el va permetre disputar la segona per lluitar per una posició millor en aquesta disciplina a nivell continental.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT