PUBLICITAT

Loan destaca en els tests i sabrà si té programa en breu

  • El pilot marca el millor temps general d'entre els 29 pilots preseleccionats
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Loan, al circuit Paul Ricard amb el prototip Oreca FLM-9 Foto: AYMARA

El futur d'Àlex Loan almenys la temporada 2013 està ja en mans dels caps d'Oreca, que fa uns dies va provar les habilitats de 29 pilots al circuit Paul Ricard, i ara en unes setmanes haurà de decidir quins són els 8 seleccionats. Entre ells hi pot ser l'andorrà, que durant els tests va aconseguir una bona actuació, acoblant-se al prototip Oreca FLM-9 de la millor manera possible amb el millor temps general, a més de batre el millor temps de Paul Ricard realitzat amb aquest vehicle de 450 cavalls.

Durant la primera jornada del programa Repte Indurance Team, Loan ja va marcar el millor temps al matí, i el segon a la tarda, mentre que al dia següent va ser el més ràpid tant a les sessions matinals com de tarda. Així mateix, la pràctica va consistir en pilotatge però també en els relleus, habituals en les curses de resistència.

La idea d'Oreca és proporcionar a 8 pilots l'opció de competir amb aquest prototip per formar futurs campions de les 24 Hores de Le Mans. «Estic molt content, perquè he donat el millor de mi mateix, en un moment clau de la meva carrera esportiva», va manifestar el jove pilot. «Aquest bon paper em dóna energies per aconseguir el meu somni, que és poder ser un pilot professional».L'avaluació dels dos dies de tests es farà en funció del pilotatge en cursa, però també d'altres aspectes, com la relació en l'equip o coneixements d'aerodinàmica.

La LMPC és la categoria per formar-se com pilot de carreres de resistència amb cotxes de Sport Prototip. La LMP2 és la categoria on surten els futurs pilots professionals de la LMP1. En aquesta categoria també competeixen pilots semi-professionals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT