PUBLICITAT

Detinguda una conserge acusada de robar joies

  • La resident espanyola de 52 anys hauria furtat material per valor de 5.000?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici de la Policia d'Andorra. Foto: ANA

La Policia va detenir el passat dimecres una resident espanyola de 52 anys com a presumpta autora de furts amb abús de confiança, ja que hauria aprofitat la seva feina com a conserge d'una urbanització per furtar, en un dels domicilis particulars, joies valorades en uns 5.000 euros, concretament durant els mesos de juny i setembre del 2012. Aquesta detenció se suma a les altres cinc efectuades durant la setmana del 28 de gener al 3 de febrer.

Els passats 28 i 29 de gener, la Policia va detenir dos homes com a presumptes autors de lesions en l'àmbit domèstic. La primera detenció es va produir la mitjanit del dia 28 al Pas de la Casa, quan els agents van detenir un home de 32 anys, de nacionalitat francesa i no resident; mentre que la segona es va produir l'endemà, a Canillo, quan la Policia va detenir un resident marroquí de 37 anys. Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir el passat dimarts un andorrà de 31 anys a Andorra la Vella per tràfic i consum de cocaïna. L'home va ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

Respecte a la seguretat col·lectiva, durant la passada setmana els agents van detenir aquest dissabte un resident cubà de 50 anys amb una taxa d'alcoholèmia d'1,17 grams d'alcohol per litre de sang. Finalment, aquest dissabte, la Policia va detenir a Soldeu un jove irlandès de 24 anys, no resident, com a presumpte autor de port il·legal d'arma, un ganivet, i agressió. La detenció es va produir quan una patrulla va ser requerida en un restaurant de Soldeu per una baralla en què un dels implicats portava un ganivet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT