PUBLICITAT

El circuit de BTT d'Engolasters ja és operatiu

  • El recorregut, d'un quilòmetre, ja té dos dels tres tallers d'habilitats
  • El trajecte estarà completament acabat a partir del mes d'octubre vinent
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les joves dels Esports d'Estiu d'Escaldes practica un dels tallers d'habilitats, ahir. Foto: TONY LARA

Ahir es va estrenar el circuit de BTT d'Engolasters i de la zona de la Coma del Favar per als infants i joves dels Esports d'Estiu d'Escaldes-Engordany. A partir d'ara ja és operatiu, tot i que estarà finalitzat del tot l'octubre vinent i no serà inaugurat fins a la primavera. El recorregut, d'un quilòmetre, compta ja amb dos dels tres tallers d'habilitats, una de les sis zones de bici trial i tots els peralts i salts que contempla el projecte d'aquest circuit.

"Fa un mes i mig que vam començar les obres i la climatologia ens ha permès que vagin a bon ritme", va explicar Magda Sinfreu, consellera de Medi Ambient del Comú escaldenc que, juntament amb la cònsol menor, Montserrat Capdevila, van provar un dels tallers del circuit que promou l'equilibri damunt de la bici. Sinfreu ha explicat que a més de totes les activitats que falta per ubicar, també es té prevista la col.locació de rètols indicadors. Tot i això, el quilòmetre de llargària ja està tot enllaçat i adequat per què en puguin fer ús els primers usuaris que ho desitgin.

Aquest circuit de BTT està obert a tothom, experts i debutants, que podran gaudir d'un entorn privilegiat com el bosc d'Engolasters. Per accedir-hi, aquells que no puguin pujar amb la bicicleta fins al circuit podran comptar amb el transport de l'autobús que puja fins a Engolasters i que disposarà d'una cistella per ubicar les bicicletes. Es preveu que els joves que participen als Esports d'Estiu gaudeixin d'aquesta nova iniciativa lúdica envoltada per la natura. De fet es preveu ubicar una desena de bicicletes en una casa de fusta a l'entrada del circuit per als joves que vulguin provar el circuit.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT