PUBLICITAT

Peñarroya: «Si tornem a Burgos amb alguna cosa en joc estarem preparats»

  • La veterania, factor clau: «Per a alguns ha estat la primera experiència i la derrota els farà crèixer»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pablo Sánchez, capità del River, rep el guardó de finalista davant una tronadora ovació del públic a El Plantío Foto: FEB

Joan Peñarroya va donar ahir la primera conferència de premsa després de la derrota del passat divendres a Burgos en la final de la Copa Príncep Adecco LEB Or. Havia dit abans del partit que «la derrota o la victòria» no afectaria a cap dels dos equips de cara a la lliga i ahir va admetre que el diumenge, en la primera sessió després de la tornada –que es va fer als Serradells perquè el Poliesportiu estava no obria– que els jugadors estaven «una mica tristos» però que van fer un bon entrenament i que «ara ja continuen en la dinàmica habitual».

Perquè per al tècnic, tal i com havia predit, la vida continua. «Tirarem de tòpic i diré que ara el que em preocupa és el Melilla», el pròxim rival, «però tinc clar que si tornem a Burgos amb alguna cosa en joc estarem preparats». River i Autocid Burgos, els dos aspirants a la primera posició que dóna l'accés directe a l'ACB es tornaran a trobar en l'última jornada de la fase regular. L'avís del tècnic tricolor va ser clar: per guanyar a aquest River s'ha de suar de valent.

Jugadors determinants del conjunt andorrà com Danin Pérez o Maresch van tenir una actuació grisa i Peñarroya creu que un dels factors claus va ser la veterania: «Estàvem en una pista amb 3.000 espectadors. No ens escoltàvem a metre i mig i per alguns dels nostres jugadors era la primera experiència, però això els farà créixer. Ells, en canvi, en la línia exterior tenien gent madura, un plus per aquest tipus de duels que nosaltres no tenim».

L'altre factor clau es deu a l'anotació i en això Peñarroya va tancar files en defensa del vestidor: «Només al principi vam tenir alguns dubtes defensius i desencert excessiu en algunes accions d'atac. En la resta del partit el que va passar és que no vam tenir l'encert de cara i ja està. No hem de canviar res del nostre joc perquè aquest equip és el mateix que ha guanyat tants partits en finals ajustats».

I per acabar, per oblidar un títol que s'ha escapat per tercera vegada consecutiva, Peñarroya va recordar: «L'any passat també vam perdre la Copa i ho vam pair bé». En la lliga el River va mantenir el ritme de líder que el va fer pujar directe. I ara la vida continua. El River, el líder, ha tornat de Burgos sense la Copa, però amb les constants vitals intactes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT