PUBLICITAT

Una comissió gestora liderarà el PS fins al congrés del maig

  • Les dimissions de Naudi i Cornella deixen l'executiva «en la impossibilitat de complir amb les seves funcions»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La primera secretària del PS, Judith Salazar, dissabte durant la compareixença Foto: ANA/ M.T.

La primera secretària del PS, Judith Salazar, va anunciar dissabte en una breu compareixença que el comitè directiu del Partit Socialdemòcrata va decidir tornar-se a reunir dijous vinent per nomenar una comissió gestora, després de constatar que el comitè executiu «no pot operar perquè li falten dues peces fonamentals». La decisió es va prendre després de la dimissió del president, Víctor Naudi, que va al·legar el seu desacord pel fet que es prioritzés el debat sobre les persones abans que les idees, i de la dimissió del secretari d'organització, Marc Cornella, per la seva presumpta implicació en l'Operació Dalton contra el consum i tràfic de drogues.

La primera secretària, durant la roda de premsa es va limitar a llegir un comunicat anunciant aquesta decisió i va assegurar que durant el transcurs del comitè directiu no s'havia tractat cap altre tema més. Salazar va assegurar que durant la reunió del comitè directiu de dissabte passat no es va respectar l'ordre del dia previst, i només es va tractar la qüestió de com s'ha de funcionar a partir d'ara i de quina manera s'ha de nomenar la comissió gestora. De fet, segons la secretària del PS van estar analitzant els estatuts, que només recullen la possibilitat d'una possible dimissió en bloc de l'executiva, i que per tant hi ha un buit legal en el cas d'una situació com l'actual.

Salazar va declinar parlar sobre els problemes de desavinences d'un sector del partit, que en principi s'havien de tractar en aquesta reunió, i tampoc va voler valorar la dimissió que Cornella va anunciar divendres passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT