PUBLICITAT

«¡Són bons tirs, són bons tirs!»

  • Joan Peñarroya animava els seus jugadors conscient que l'elecció dels tirs millorava amb el transcurs dels minuts, però la pilota no entrava i el River moria
EL PERIÒDIC
BURGOS

Periodic
Foto:

Joan Peñarroya va viure el partit com sempre, amb la mirada dura, seriós, concentrat, implicadíssim en la feina, en la resposta dels seus jugadors, pendent de cada detall. El River no responia a la pista com ell volia, per una qüestió d'encert que mai és possible explicar, i que novament es va donar el cas contra el Ford Burgos. «¡Estem patint, no estem gaudint!», cridava el tècnic quan l'equip espanyol havia agafat una bona renda en el minut 13 (29-16). Encara hi havia partit per davant.

Amb el marcador impassible i el rellotge imparable, el River veia que ho intentava i no sumava com volia, tot i que Peñarroya, conscient de l'esforç global del seu equip, intentava animar els seus jugadors quan, amb 55-49, durant un altre temps mort implorava els seus jugadors: «¡Són bons tirs, són bons tirs!». Eren crits d'ànims, quan a l'altra banqueta, Andreu Casadevall, que abans se'l veia més tranquil, començava a veure que el rendiment andorrà millorava i que, ai, no semblava tan fàcil. Però, va vèncer el de l'encert, i no el del desencert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT