PUBLICITAT

Peñarroya: «No hem sabut gaudir de la final»

  • El president Gorka Aixàs valora que l'equip «ha competit fins l'últim segon»
EL PERIÒDIC
BURGOS

Periodic
Foto: FEB

El River estava preparat mentalment per a la victòria però també per a la derrota. Ahir la sensació que deixava l'entrenador Joan Peñarroya era que s'havia deixat passar una oportunitat, però que l'equip estava sencer. «L'únic que hem deixa decebut, entre cometes, és que no hem sabut gaudir de la final».

La idea del cos tècnic i la directiva era que l'equip plantegés la Copa Príncep «com un premi», segons va dir ahir el president, Gorka Aixàs, que elogiava al final del partit l'esforç de la plantilla: «Hem competit fins el final, fins l'últim segon, en un partit que no pintava bé». Per la seva part, el tècnic Peñarroya es mostrava crític amb l'inici del matx, on el seu equip es va mostrar fluix en defensa: «Hem tingut una posada defensiva dolenta, ells estaven còmodes i els hem deixat agafar el ritme. No hem sigut l'equip de tota la temporada, tot i demostrar que aquest bloc no s'abandona mai».

«Aquesta derrota ens ha de fer mal perquè perdem un títol», va dir el tècnic, «però ara l'hem de pair i el diumenge preparar el pròxim partit de lliga». Peñarroya no es va lamentar per ser la tercera final perduda, sinó «per no haver-la gaudit».

ISAAC LÓPEZ, MVP / En bàsquet no falla, i el títol del millor jugador és de lògica per a un de l'equip guanyador. En aquesta ocasió l'MVP ha estat per a Isaac López, amb 17 de valoració (la mateixa que Devin Wright), amb 17 punts i sis rebots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT