PUBLICITAT

Riberaygua comença la seva ronda de visites als comuns

  • L'objectiu és la reforma de les competències i les transferències
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El ministre de Presidència, Antoni Riberaygua, va iniciar ahir a Canillo la primera de les visites als comuns amb l'objectiu de conèixer la realitat existent de cara a abordar la reforma de les competències i les transferències. Riberaygua va assegurar que comença la feina «sense cap a priori, sinó escoltant els problemes i com es poden millora», i que per tant, no hi ha una voluntat inicial ni de centralitzar ni de descentralitzar competències, sinó només de millorar el sistema «des del punt de vista de l'eficiència, l'eficàcia i la coordinació»

El ministre va afegir que un cop analitzada la realitat de cada comú, la intenció és treballar conjuntament per reformar el sistema. A més, creu que en aquesta tasca conjunta també s'hi ha d'incloure el Partit Socialdemòcrata.

Pel que fa a la crítica formulada pel Partit Socialdemòcrata lamentant que el Govern no digui en quin sentit vol reformar les competències i transferències, Riberaygua va assegurar que comença «sense cap a priori», sense idees preconcebudes, ni en el sentit de centralitzar les competències, ni de descentralitzar-lo.

El ministre de presidència va assegurar que primer vol conèixer quina és la realitat i on són els problemes, i entén que després, «entre tots, i incloent el PS»es treballi conjuntament per millorar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT