PUBLICITAT

La CEA explica a l'Alt Urgell el nou model econòmic

  • Trobada amb una seixantena d'empresaris
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La trobada a la Seu Foto: CEA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) va exposar els avantatges competitius que ofereix el nou model econòmic i fiscal del Principat en una sessió de treball amb una seixantena d'empresaris de l'Alt Urgell que va tenir lloc aquest dijous a la Seu d'Urgell. L'acte, impulsat per l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) i anomenat primer Sopar Low Cost–Networking empresarial, es va iniciar amb un parlament del president de l'entitat organitzadora, Jordi Grau, que va remarcar la importància de mantenir i impulsar les sinergies entre els dos territoris.

Durant l'acte, el president de la CEA, Xavier Altimir, va explicar que Andorra està treballant per afegir valor a totes les seves activitats econòmiques i millorar el posicionament internacional dels seus sectors productius. A més, va posar de manifest la disponibilitat de l'empresariat del país per tal de mantenir i potenciar els lligams entre el Principat i l'Alt Urgell.

La trobada va comptar també amb una conferència a càrrec del vicepresident executiu de la Comissió de Relacions Internacionals i Institucionals i membre de la Junta Directiva de la CEA, Pere Augé, que va ser l'encarregat d'explicar el procés d'obertura econòmica i els canvis fiscals i econòmics que s'estan duent a terme al país. L'acte va finalitzar amb una sessió de networking i un sopar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT