PUBLICITAT

Canvi de sentit a les GSeries BPA i doble cita amb el FC Andorra a casa

  • Tot i la previsió de mal temps amb fort vent al Circuit, la competició es disputarà amb normalitat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlos Ezpeleta, tercer a la classificació de 4RM, durant un revolt en un tram ple de neu al Grandvalira-Circuit Foto: JAS

El FC Andorra de futbol sala viu una altra història, no meravellosa, però sí tranquil·la en la meitat de la taula de Segona Divisió. El conjunt que entrena Carlos Sánchez rep a les 18.30h al Poliesportiu el Cartagena, equip que ocupa la 13a posició de la classificació amb només tres victòries. «S'ha d'anar molt en compte», va dir el tècnic, «perquè és un rival ferit i és un equip jove capaç de lluitar molt, i amb un joc d'esperar al darrera i sortir a la contra que pot fer mal». Per a aquest partit, Sánchez compta amb tota la plantilla, sempre administrada en temps de joc per evitar el cansament físic.

Des de les 09.30h se celebra la GZero, la segona de la temporada a les GSeries BPA, per a després, ja a les 16.00h, començar la competició en sentit invers a l'habitual amb els cronometrats de la G4. A les 17.00h tindrà lloc la Sèrie 1, a les 18.30h la Sèrie 2, mentre que les Finals es disputaran a les 20.00h. Avui els convidats seran els pilots del Dakar, Joan Nani Roma (Mitsubishi Colt) o la ja tricampeona femenina en aquesta dura prova, Laia Sanz (Citroën C4). Xevi Pons (Citroën) és líder en 4RM amb 126 punts, seguit per David Arroyo (Peugeot) amb 118 punts i Carlos Ezpeleta (Citroën) amb 91 punts.

El FC Andorra necessita rectificar el camí. En aquest 2013 encara no coneix la victòria, i avui a les 16.00h rep un perillós Igualada que aspira a lluitar per la segona posició en Primera Catalana, lluita en la que està amb el Santfeliuenc i el Viladecans, sense perdre de vista Amposta i Martinenc just per sota. Aquesta guerra afecta indirectament a l'Andorra, que necessita vèncer avui per recuperar punts i autoestima de cara als pròxims partits. «El 3 de març sabrem quin serà el nostre futur a la lliga», va dir aquesta setmana el tècnic Justo Ruiz, que assumeix que després dels enfrontaments que queden fins aquesta data –Vista Alegre, Torredembarra, Morell, Tecnofutbol– l'equip tindrà una posició concreta perquè jugarà «contra els equips de la nostra lliga».

Són les GSeries BPA les protagonistes d'aquest cap de setmana a un Pas de la Casa en què s'esperen forts vents i neu, però que no impedirà en cap cas la disputa de la quarta cita de la temporada. Així mateix, el FC Andorra en les seves dues seccions, té avui un dia marcat al calendari per pensar en sumar punts tant en futbol com en futbol sala, mentre que el CV Andorra visita Almeria.

Complicada visita del CV Andorra avui a la pista de l'Unicaja Almeria, líder de la Superlliga i amb només una derrota en tota la fase regular. Els andalusos acudeixen a aquest partit dolguts per haver perdut el passat cap de setmana la Copa.

El VPC Andorra visita demà diumenge a les 15.00h l'Association Sportive L'Union en el que serà el retorn a la competició després de les nevades i el descans de la setmana passada. Francesos i andorrans empaten en punts (23), victòries (5) i derrotes (6).

Demà, tercera ronda de la Copa Constitució. A Alàs a les 12.00h, FC Ordino-Inter Escaldes, i a Aixovall, Ranger's-Principat. Ja a les 15.00h, FC Encamp B-FC Encamp en el duel amb més morbo, i a les 18.00h UE Santa Coloma B-UE Engordany.

Inka Bellés, que prepara els Mundials, disputa l'Open Altitoy, dins del calendari de la Grande Course. La corredora júnior lluitarà per la victòria avui en una cursa de 13 quilòmetres i demà de 13,6, tots dos amb prop de 1.500 metres de desnivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT