PUBLICITAT

Esteve i Vidosa acaben de la pitjor manera a Sarntal

  • Els dos corredors de la FAE són desqualificats en el supergegant, l'última carrera a la seu italiana
EL PERIÒDIC
SARMTAL

Periodic
Una roda de premsa d'aquesta temporada a la FAE, d'esquerra a dreta amb Vidosa, Visa, Esteve i Oliveras Foto: àlex lara

La Copa d'Europa de Sarntal (Itàlia) va finalitzar ahir amb un altre resultat gens bo per als esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí.

Kevin Esteve i Roger Vidosa afrontaven el supergegant, amb Marc Oliveras fora de cursa per decisió tècnica. Tots dos es van quedar a mig camí, ja que van tenir una errada de línia en la part alta de la pista per la qual cosa van ser desqualificats.

No han acompanyat gens els resultats als tres representants del Principat en aquesta setmana a Ahrntal. En les dues sessions d'entrenament cap dels tres va superar el 63è lloc de Kevin Esteve i ja en competició la cosa va anar a pitjor. Al primer descens Esteve va ser el 74è a sis segons del primer i Oliveras el 85è. L'endemà, en la supercombinada, tant Esteve com Oliveras van ser desqualificats en la segona mànega. En el segon descens cap dels dos va ser incapaç de completar la primera mànega i de nou van ser desqualificats. Ahir en l'última cursa, el supergegant, es va tornar a repetir la història amb els abandons d'Esteve i Vidosa.

El director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí, Carles Visa, no va voler buscar excuses per valorar l'actuació dels tres referents de l'equip masculí d'alpí: «En les curses de velocitat passen aquestes coses quan les condicions de pista són difícils però tampoc no és normal obtenir aquests resultats. Han entrat en una línia negativa de resultats i costa sortir però estan en plena forma i el que han de fer és centrar-se i millorar. I prou». Ben clar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT