PUBLICITAT

Crèdit Andorrà i Vallnord renoven la seva col·laboració

  • Els clients de l'entitat gaudiran de descomptes?i promocions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Crèdit Andorrà ha renovat el conveni de patrocini que té amb Vallnord per a les temporades d'hivern i d'estiu, gràcies al qual les dues entitats desenvolupen conjuntament sinergies de promoció i de col·laboració a les estacions d'esquí de Pal i Arinsal i Ordino-Arcalís. El conveni subscrit atorga a Crèdit Andorrà la condició d'espònsor oficial de Vallnord.

El cònsol major de la Massana, en qualitat de president de Vallnord, David Baró, i el director general de negoci de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, van signar el contracte, vigent fins al desembre del 2015. L'acord té com a finalitat promoure accions que reportin un avantatge tant als usuaris del domini esquiable de Vallnord, com als clients de Crèdit Andorrà, que es beneficiaran de descomptes i promocions tant en la compra de forfets com en altres serveis oferts per les estacions.

Per exemple, els clients de Crèdit Andorrà gaudiran d'un 10% de descompte en els forfets amb una durada entre 1 i 7 dies i en altres serveis oferts a la temporada d'estiuvenuts a taquilla, quan realitzin el pagament amb una targeta del banc. L'acord respon a la vocació de l'entitat de donar suport i d'estar al costat d'un sector estratègic per al progrés i la dinamització d'Andorra, un dels principals motors econòmics del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT