PUBLICITAT

Contes d'aquí' s'inicia demà amb 'petons perduts'

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

El cicle Contes d'Aquí obrirà demà a les 11 del matí amb Carlota Valls que presentarà i llegirà el seu llibre Petons perduts. La sessió inclourà també un taller sobre educació emocional adreçat a les famílies.

Aquesta nova proposta cultural té com a objectiu apropar tant els llibres com els seus autors als infants i a les seves famílies, tot interactuant amb l'organització d'un taller relacionat amb la temàtica de cada conte.

Aquest cicle el protagonitzaran sis autors urgellencs que presentaran i llegiran el seu llibre i, posteriorment, els nens assistents a la sessió realitzaran un taller relacionat amb la temàtica del conte en qüestió.

L'Espai Ermengol acollirà durant els quatre dijous del mes de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, una presentació d'un conte diferent a càrrec dels seu autor o autora. Així, el pròxim dijous 7 de febrer, el cicle serà el torn d'Albert Galindo amb el seu conte El Tió de la Freita. Després els nens assistents participaran en un taller per elaborar les titelles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT