PUBLICITAT

Justo Ruiz: «Si no fitxem, anem al pou»

  • El FC Andorra té a prova dos jugadors de 19 anys provinents del Sant Just de Barcelona
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

La situació al FC Andorra és complicada, amb quatre derrotes consecutives, en la pitjor ratxa de la temporada superant les vuit jornades en què no es va aconseguir cap victòria. Amb el panorama que té Justo Ruiz al davant, amb jugadors com Ilde Lima i Marc Pujol lesionats, amb l'equip sense finalització i amb problemes per fer sortir la pilota en jugada trenada, és el mateix tècnic qui demana solucions: «Jo ja l'he dit a Emili (Puig, el director gerent), que o fitxem, o anem al pou».

De moment, dos jugadors de 19 anys estan a prova i entrenant amb el primer equip. Es tracta d'Èric, un central de 1,90m, i Gonzalo, mitja punta, tots dos provinents del Sant Just de Tercera Catalana. Però Justo Ruiz demana més: «Tres o quatre jugadors si no volem patir el que estem patint». O això, o ho veu magre: «Fa falta inversió, jugadors que tinguin qualitat i nivell per ajudar-nos i ens facin millors».

Per poder sumar victòries, segons Ruiz el que l'Andorra necessita és una sèrie de factors, tots a favor: «Tenim equip per guanyar qualsevol, però hem de donar el cent per cent, tenir molta agressivitat, no cometre cap errada al darrera i tenir punteria en la finalització». «A nivell d'elaboració», hi afegeix l'entrenador, «ens falta la sortida de la pilota. La baixa de Marc Pujol es nota molt, i també al darrera amb el pas de les jornades la falta d'Ilde Lima es nota».

Ruiz no dubta en cap cas de les ganes dels seus jugadors, però assumeix certa ansietat en l'ambient: «Una miqueta. Estàvem acostumats a vèncer i ara ens estem acostumant a perdre» Demà l'equip rep l'Igualada a Aixovall (16.00h).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT