PUBLICITAT

Andorra aprofitarà la presència a Fitur per obrir nous mercats

  • L'estada ha de servir per mantenir contactes amb diferents països
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
L'estand que Andorra té a la fira del sector turístic Fitur de Madrid, ahir Foto: SFG

Durant els dies de la fira Fitur que se celebra a Madrid des d'ahir i fins diumenge, el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, es reuniran amb operadors turístics de països per obrir nous mercats com el de la República Txeca, amb qui s'estant ultimant els detalls per a la signatura d'un memoràndum en matèria de turisme i on paral·lelament se celebrarà un workshop a Praga durant la primavera, segons va informar ahir Andorra Turisme. L'estada també ha de servir per mantenir contactes amb països com l'Azerbaijan, Suècia i Brasil, i d'altres que ja treballen amb Andorra com a destinació turística.

Ahir es va inaugurar la fira Fitur de Madird, una de les més rellevants del sector turístic, i en la qual Andorra hi participa amb un estand amb «amb la voluntat de mantenir contactes amb nous mercats i aconseguir ser una destinació turística atractiva tots els mesos de l'any», segons un comunicat d'Andorra Turisme.

La delegació andorrana està formada pel ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp i el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budazku acompanyats de diferents representants del sector hoteler, de Grandvalira, Vallnord, Naturlàndia, Ski Andorra i Caldea, entre d'altres.

Andorra ha presentat a Fitur el nou centre termolúdic Inúu, Naturlandia amb el nou parc d'animals que obrirà el mes de maig, l'oferta de turisme d'aventura amb el nou centre indoor 360º extrem i activitats com l'escalada, el senderisme, vies ferrades i també, un ampli ventall d'esdeveniments esportius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT