PUBLICITAT

Trobada a Portugal dels ministres d'exteriors

EL PERIÒDIC
LISBOA

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya,es va reunir ahir dimarts, amb el ministre d'Estat i de Negocis Estrangers portuguès, Paulo Portas. En la trobada els ministres van acordar intensificar els treballs preparatoris per a l'intercanvi de documentació dels marcs fiscals per obrir formalment un procés de negociació durant aquest 2013 per signar un conveni que eviti la doble imposició.

L'objectiu és desenvolupar les relacions econòmiques dels dos estats i per això els ministres van comentar el procés d'obertura econòmica d'Andorra i el seu nou marc fiscal.

El ministre portuguès, per la seva banda, va recordar la importància de l'ensenyament de la llengua portuguesa al Principat, i Saboya va manifestar el seu interès per respondre a aquesta preocupació.

Durant la reunió el ministre portuguès va acceptar la invitació del Govern andorrà de fer una visita oficial al Principat durant el 2013.

Saboya també es va reunir amb el secretari d'Estat d'Afers Fiscals portuguès, Paulo Núncio, amb qui també va presentar el nou marc fiscal andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT