PUBLICITAT

Dos metalls més U-16

  • Courrieu és segon i Missé tercer en el gegant d'una segona jornada marcada pel domini espanyol
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Courrieu supera una porta en el gegant U-16 al qual va ser segon, ahir a la pista les Canals d'Arcalís-Vallnord Foto: LAURA BUIRA

La segona jornada al Trofeu Borrufa disputada ahir va ser un pèl millor que la inaugural. El primer dia la parròquia tricolor havia sumat un metall en l'eslàlom, amb el tercer lloc de l'U-16 Jan Sasplugas. El segon va tenir com a botí dues i en la mateixa categoria: el segon lloc de Kevin Courrieu i el tercer d'Arià Missé en el gegant en un dia marcat pel gran paper de l'equip espanyol, amb tres ors.

Justament en la categoria U-16 masculina no va haver-hi protagonisme per al país veí del sud. El txec Jan Straka va ser el vencedor, consagrant-se així com l'esquiador més ràpid i complert del Borrufa 2013 guanyant l'eslàlom i el gegant.

Ahir no ho va tenir gens fàcil per marcar el millor registre ja que un dels referents de l'equip tricolor, Kevin Courrieu –el primer dia havia estat desqualificat–, va acabar a 44 centèssimes d'ell. Arià Missé també va fer podi amb més d'un segon del quart classificat. «La pressió dels esquiadors d'Andorra és important. Sense cap dubte són molt ràpids», va lloar Straka després d'una segona jornada marcada per unes millors condicions de la pista i també pel clima, dilluns molt advers i ahir més agradable.

Entre les noies U-16 Entre les noies, la delegació espanyola va fer ple en el podi, amb Núria Tornero com la més ràpida però va acabar massa lluny del podi –a més d'un segon–, i Anna Oller i Adriana Valero segona i tercera respectivament, tot i que la van superar en la segona mànega. La representació andorrana va tenir en Mariona Ramentol com a millor classificada amb un cinquè lloc.

El domini espanyol es va estrendre a la categoria sub-14, en la qual Anna Grau va guanyar en fèmines i Mikel Linacisoro en la categoria masculina. Es va quedar sense metall la gran favorita, Doriane Escane, que va caure en la segona mànega i va perdre una aposta que havia fet amb la seva mare: «Havíem quedat que si guanyava les quatre carreres no anava divendres a classe... Ja no podrà ser». Andorra va tenir un paper discret, destacant amb el 16è lloc de Clàudia Mijares i el 10è de Pol Suárez. Avui, supergegant i la supercombinada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT