PUBLICITAT

FAF i De la Rosa donen per feta la continuïtat del seleccionador

  • Les dues parts veuen amb bons ulls renovar el contracte fins el febrer de l'any vinent
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
De la Rosa alliçona en una sessió prèvia al Preeuropeu, als Serradells Foto: TONY LARA

Xavier de la Rosa i la Federació Andorrana de Futbol (FAF) han de seure a parlar de la continuïtat del seleccionador nacional una vegada finalitzada la fase de classificació per a l'Europeu del 2014. Encara hi ha temps de sobra perquè fins l'any vinent no torna a haver-hi competició oficial –no se sap si Premundial o Preeuropeu– però les dues parts van parlar ahir amb EL PERIÒDIC D'ANDORRA sobre la possible renovació del contracte i totes dues parts coincideixen a dir el mateix. En resum: que De la Rosa continuarà en el càrrec fins el febrer vinent.

No és que es pugui fer oficial perquè mai s'ha signat cap contracte. És un acord verbal i tant De la Rosa com l'entitat que presideix Toni Giribet volen donar continuïtat al projecte de treball per consolidar un grup nou. La FAF creu que De la Rosa és la figura ideal per ocupar aquest càrrec i el responsable de la parcel·la de futbol sala, Víctor Santos, així ho va expressar: «Estem molt contents amb la imatge que ha deixat la selecció en el Preeuropeu i per la feina que està fent el seleccionador. Volem que segueixi».

De la Rosa, de la seva banda, no va amagar que per ell és «un honor i un orgull» dirigir la tricolor. A més, segons va testificar ahir, «queda molt per fer en el projecte que vam engegar fa dos anys [quan va ser nomenat, al juliol del 2010] i m'encanta aquesta feina.

El seleccionador mira enrere i fa un balanç d'aquesta fase: «El físic ha estat una de les dues grans clau. L'altra, les ocasions que vam perdonar. Contra Suècia [la campiona] vam fer 44 xuts a porteria. Només en la segona part 17, amb tres pals i 14 aturades del seu porter. És una alegria plantar cara i seguint així no molt tard aconseguirem superar una fase. Ja són masses anys en què ens quedem a la mel als llavis però si continuem en evolució tot arribarà».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT