PUBLICITAT

Un jove ingressa a la presó per agredir un home amb un got de vidre

  • Augmenten els casos de conducció sota els efectes de l'alcohol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vista general de l'edifici policial Foto: TONY LARA

La Policia també va detenir el passat 22 de gener a un jove resident portuguès de 20 anys a Escaldes-Engordany com a presumpte autor de lesions causades amb un got de vidre i amenaces no condicionals realitzades amb arma, concretament amb un ganivet de cuina.

La detenció es va produir com a conseqüència de dues denúncies fetes els passats mesos de desembre i gener. En un dels casos, per lesions a l'interior d'un local d'oci d'Andorra la Vella quan el jove hauria donat un cop amb un got de vidre, sense motiu aparent, a un resident espanyol de 43 anys, causant-li un tall al front que va requerir set punts de sutura. L'altra denúncia va ser feta per amenaces ja que el jove, que duia un ganivet de cuina a la mà, hauria amenaçat de mort tres persones per un incident d'estacionament de vehicles. Per tot plegat, el noi va ingressar al Centre Penitenciari.

ALTRES OPERACIONS / D'altra banda, la Policia va detenir el passat 23 de gener a Escaldes-Engordany, un espanyol no resident de 38 anys, com a presumpte autor de desobediència a una ordre d'expulsió per un període de dos anys.

Paral·lelament, la Policia també va detenir la setmana passada tres persones per delictes contra la seguretat col·lectiva, ja que van donar positiu en els controls d'alcoholèmia. La primera detenció es va produir el dia 23 de gener i corresponia a una resident espanyola de 24 anys, amb una taxa d'1,38 g/l. L'endemà es va detenir un resident espanyol de 31 anys, amb una taxa d'1,40 g/l, i aquest dissabte es va detenir un resident portuguès de 31 anys, amb una taxa d'1,57 g/l.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT