Marín renuncia a Blue Mountain

• Els problemes a l'espatlla per la caiguda dels Mundials obliguen el surfista de neu a tornar al Principat
ESCALDES-ENGORDANY

Lluís Marín s'ha vist obligat a renunciar a la pròxima cita de la Copa del Món, a Blue Mountain, com a conseqüència dels dolors que té a l'espatlla degut a la caiguda del passat dissabte als Mundials de boardercross disputats a Stoneham (Canadà). Segons va confirmar ahir la Federació d'Esquí, Marín renuncia a la cita de la Copa del Món pels problemes que pateix a l'espatlla, i és per això que ja es gestiona la tornada de l'andorrà al Principat, per tal de revisar la zona afectada i començar un tractament de recuperació.

Les qualificacions de la Copa del Món de boardercross a Blue Mountain estan previstes per a divendres, sent les finals el dissabte. Marín ha considerat, llavors, que no tenia suficient temps per recuperar-se, i per tant la decisió, segons la Federació, ha estat la de tornar a Andorra i renunciar. Marín va rebre un fort cop dissabte passat, quan disputava els quarts de final dels Campionats del Món a Stoneham. L'andorrà, que anava sol al davant, va perdre l'equilibri i va caure. En fer-ho, l'italià Tommaso Leoni, que anava al darrera, va colpejar amb Marín, que va rebre un fort impacte.

COPA D'EUROPA D'ESQUÍ ALPÍ / Ahir es van disputar els primers entrenaments oficials de descens de la Copa d'Europa de Sarntal (Itàlia). Kevin Esteve va ser el millor andorrà en la 63a posició, a 3,16s del millor temps de Manuel Kramer (Àustria). Avui es disputa un segon entrenament oficial, mentre que la cursa puntuable per a la Copa d'Europa de descens serà demà. A més d'Esteve, hi va córrer Roger Vidosa, amb la 72a posició, mentre que Marc Oliveras va finalitzar 89è.

Per altra part, a Meribel es va disputar també un primer entrenament del descens FIS amb presència dels joves de l'equip de la FAE. El més destacat va ser Nil Ruiz en finalitzar en la 7a posició, mentre que Joan Verdú va acabar 11è. Avui es disputa el segon entrenament, i demà la cursa FIS.