Caminal es queda a les portes del podi en veterans

MONTMELÓ

Caminal (dreta) a Montmeló. Foto: CN SERRADELLS TRIATLÓ

Ruben Caminal es va quedar el diumenge passat a les portes del podi en la tercera edició de la Duatló Ciutat de Granollers, una cursa amb la peculiaritat de disputar-se a l'interior del Circuit de Catalunya i que consistia en fer un primer tram de 5 quilòmetres a peu –o el que és el mateix, una volta al recorregut–, seguit de 20 en bicicleta –quatre voltes– i 2,5 més, de nou a peu amb la zona de transició situada als boxes, on tantes vegades s'han vist per televisió els pilots del Mundial de MotoGP o de la Fórmula-1.

Caminal va completar el recorregut en 58min 8s i tan sols va fer 26 segons més que el tercer classificat, el corredor local Albert Fernández i a poc menys de cinc minuts del guanyador, el corredor del CN Reus Ploms Xavier Torrades. L'atleta del Serradells Triatló va ser a més el 62è en la classificació general d'un total de 389 arribats a meta en una cursa molt ràpida marcada pels draftings en el tram de bicicleta.

El club d'Andorra la Vella va dur cinc representants més: Sergi Medina va ser el 147è amb una marca d'1h 3min 9s, Frederic Rabasa el 162è amb 1h 3min 50s, Xavier Bargalló el 201è amb 1h 5min 45s, el sub-23 Gerard Bargalló el 293è amb 1h 12min 37s i Dolors Mellado la 333ena amb 1h 16min 14s.