L'empat entre el Sant Julià i el Pidasa fa més líder al Lusitans

• La UE també treu profit de l'1-1 al clàssic, a falta d'una jornada perquè acabi la fase regular
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Varela (esquerra) i Alejandro pugnen una pilota en el clàssic, ahir a Alàs Foto: TONY LARA

El clàssic va ser ahir el partit més atractiu de la penúltima jornada de la fase regular a Primera i no va ser gens productiu ni pel Sant Julià ni pel Pidasa. El partit va acabar 1-1 i l'empat ha acabat beneficiant al Lusitans, que s'escapa en el lideratge a tres punts dels dos i a la UE Santa Coloma, que se situa a un punt d'ells quan fa no gaire semblava estar massa lluny de les places europees que concedeix la competició domèstica.

GOLS DE PENAL / El clàssic, disputat a Alàs, va ser el de sempre: lluita al mig del camp, poques ocasions i dos penals que van significar el gol de cada equip. El repartiment de punts va ser del tot just. El Sant Julià es va avançar al minut 18 mitjançant Riera, que va recollir una mala cessió de Ribolleda a Eloi i el meta li va fer penal. Alejandro i Fité van perdonar l'empat abans del descans i quan la segona part, absent d'ocasions de gol, expirava va arribar el penal a favor del Pidasa que Alejandro no va fallar.

Al mateix temps, a Aixovall la UE vencia 1-3 el Burger King Inter d'Escaldes, que es va avançar amb un gol d'Helder al minut 23. Bernat (26'), Luis (28') i Gabi Riera (86') van capgirar un marcador que podia haver estat més ample si no fos perquè Bernat i Salvat van fallar dos penals.

El Lusitans va protagonitzar la golejada de la jornada amb un 0-11 contra l'Encamp en un partit en el qual no calen explicacions. Baixinho va obrir la llauna al minut 8 i també van marcar Bruninho (4), Àngel, Juli Sánchez, Luis (2) i Pedro, a més de Palmitjavila en pròpia meta.

En l'últim partit el Principat es va imposar a l'Engordany per 2-0.