El FC Andorra és golejat al camp del Martinenc

ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra va rebre ahir una golejada al camp del Martinenc. Un 3-0 inapel·lable i marcat per la ineficàcia en atac dels tricolors, que tan sols van rematar una vegada a porteria mitjançant un cop de cap de Cristian Martínez que va anar fora.

Llavors el marcador ja era d'1-0 perquè els locals, que havien sortit en busca d'un gol ràpid, havien aconseguit el premi al minut 5, mitjançant Roger. Fins el descans un altre pal dels locals i de la banda dels tricolors molta feina en defensa davant un equip que era clarament superior al terreny de joc.

A la segona part l'Andorra va sortir amb més ambició però les ganes d'empatar li van durar set minuts, els justos per encaixar el segon gol, de nou obra de Roger. Ja fins el final el partit va baixar les revolucions però el Martinenc encara faria el tercer gol, al minut 78.