PUBLICITAT

Nou tall dels veïns a la N-260 per reclamar la rotonda

  • Hi participen un vuitantena de persones, entre ells l'alcalde
EL PERIÒDIC
MONTFERRER I CASTELLBÓ

Periodic
Els veïns durant el tall de la carretera, ahir a la tarda Foto: ANA / M .J.

Per tercera setmana consecutiva els veïns de Montferrer van tallar ahir la N-260 al seu pas per la localitat per demanar que s'hi construeixi una rotonda. El tall de la carretera va durar 15 minuts, i hi van participar una vuitantena veïns, entre ells l'alcalde de la localitat, Jordi Calvet, i els membres de l'AMPA del l'escola els Agols.

La presidenta de l'AMPA de l'escola els Agols, Lorena Fernàndez, va indicar que la protesta se seguirà duent a terme fins al proper diumenge 3 febrer, però va assegurar que continuaran fent talls a la carretera mentre no obtinguin una resposta per part de l'Administració.

La protesta, en la que van participar una vuitantena de persones, va consistir en fer un tall de 15 minuts a les 17.15 hores a la N-260 al seu pas pel municipi.

«Jo crec que aquesta carretera és de tots. Tothom passa per aquí, tota la gent de l'Alt Urgell i també la gent que va cap a Andorra, no és una cosa que ens molesti només a nosaltres, ens afecta a tots», va dir Fernàndez.

L'alcalde de la localitat, Jordi Calvet (CiU), que va destacar el caràcter «popular» de la protesta, també va coincidir amb Fernàndez i va fer una crida als municipis de la comarca perquè se sumin a la reivindicació de Montferrer i Castellbò.

«El problema el tenim tant els que entrem i sortim a la cruïlla com els que travessen la nacional. Jo voldria convidar als pobles veïns que cada dia pugem i baixem aquí, que se sumessin i vinguessin aquí a ajudar-nos a veure si ens fan cas», va apuntar Calvet, informa l'ANA.

La cruïlla de Montferrer i Castellbò creua la N-260 al seu pas per la localitat, i malgrat que la velocitat màxima permesa és de 50 quilòmetres per hora, molts vehicles no respecten aquest límit. Fernàndez va indicar que fa més d'un any van adreçar una carta al Ministeri de Foment per tal de trobar una solució a la perillositat de la cruïlla, però encara no han rebut resposta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT