Andorra empata amb Israel amb Suècia ja classificada

• L'empat i el triomf de la tricolor en aquesta fase la fan pujar al bombo 3
I. M.

Jona, envoltat per Lior Cohen (11) i Pick, dissabte als Serradells Foto: XAVI MIRÓ / FAF

Andorra va disputar dissabte el darrer partit de la fase preliminar del Preeuropeu 2014 ja sense opcions de classificar-se i va obtenir un empat contra la que es presentava com la favorita del grup 5, Israel (2-2) després del duel de Suècia, la que s'ha fet amb la primera posició, que va posar punt i final a la seva primera actuació oficial arrodonint a tres el ple de victòries, aquesta vegada per 2-0 contra Estònia.

L'empat del combinat que dirigeix Xavier de la Rosa, sumat al triomf en el primer partit amb Estònia, han permès sumar uns punts en el rànquing que fan que a partir d'ara passi a formar part del bombo 3. Així dons, el 2-2 amb Israel no ha estat estèril, tot i que al descans Andorra guanyava 2-0.

Sense Cabinho, sancionat per dues grogues, la tricolor va mostrar la imatge de sempre de pressionar, robar i encomanar els atacs a les botes de Jorge, el distribuidor del joc. En el primer gol, però, va ser Jona el que va fer de Jorge donant-li la assistència perquè el capità obrís el marcador. Abans del descans Barbosa va treure les teranyines a l'escaire per fer el segon però després del descans Israel va assumir la iniciativa i a base de lluita i ganes de no perdre va empatar amb gols d'Adam Cohen i Shkolnik.

En el partit d'abans Suècia havia estat molt superior a Estònia i va vèncer 2-0 amb gols d'Angelo Vega i Sargon Abraham.