Segona derrota seguida del FC Andorra a domicili

• L'equip de Carlos Sánchez, sempre a remolc, cau a la pista del Jumilla per 5-3 sense el porter Aitor
ESCALDES-ENGORDANY

Xuxa s'escapa per velocitat en l'Andorra-Jumilla de la 1a volta Foto: ÀLEX LARA

Mentre Aitor jugava el darrer partit del Preeuropeu amb la selecció, a Jumilla el seu equip, el FC Andorra, perdia per 5-3 i sumava la segona derrota consecutiva a domicili.

El conjunt que dirigeix Carlos Sánchez es va avançar mitjançantXuxa amb la col·laboració de Cristian però després de l'empat de Boyis va anar en tot moment a remolc en el marcador. A 16 segons per al descans Juandi va fer el 2-1 però a falta d'un Carlinhos va empatar de penal, comès a Xuxa.

Tot estava per decidir al segon temps. El Jumilla va prendre avantatge. Primer amb el gol de Juandi en una jugada d'estratègia per banda, i després amb el de Kiwi. Xuxa sortia com a porter-jugador al minut 32 per tenir més presència ofensiva i poc després Castilla feia el tercer pels tricolors, que van intentar-ho tot per empatar l'enfrontament, però no va poder tornar a marcar. Per contra, Rubén Zamora ho va fer per als blanc-i-blaus a 16 segons per al final.