PUBLICITAT

Esteve, 35è al supergegant FIS de Val d'Isère

EL PERIÒDIC
VAL D?ISÈRE

Ahir es va disputar a Val d'Isère un supergegant FIS amb força presència de l'equip masculí de la FAE. Kevin Esteve va estar el més ràpid de tot l'equip, tot i que va finalitzar 35è amb 40,00 punts FIS.

Esteve, amb 1min 26,61s, va acabar a més de dos segons del guanyador, Otmar Striedniger (Àustria), que va assolir el millor temps amb 1min 24,24s. Així mateix, cap dels altres andorrans no va millorar la puntuació FIS en la disciplina: Roger Vidosa va finalizar en la 48a posició amb 53,21 punts FIS i a poc més d'un segon d'Esteve; Marc Oliveras va acabar 57è amb 57,58 punts, mentre que Nil Ruiz va ser 58è amb 58,95. Més lluny, Joan Verdú en la 73a posició amb 77,64 punts FIS, i per últim Robert Solsona, en el lloc 89è amb 103,44 punts.

Així mateix, la resta de l'equip de la FAE ha dirigit la setmana als entrenaments. Dijous van ser a Megève entrenant el supergegant, i ahir va estar a Les Houches amb sessions de gegant. Per demà i per diumenge disputaran dues curses de gegant Citadine a Saint Gervais. Així mateix, Sara Raméntol ja ha tornat al Principat i descansa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT