PUBLICITAT

Més de cinc detinguts en una operació contra la droga

  • Ha estat interceptada la persona que feia de correu amb la cocaïna
J. R. BAIGES
ESCALDES / VALLS DE VALIRA

Periodic
El material confiscat per la Guàrdia Civil a la duana Foto: GUÀRDIA CIVIL

De moment són més de cinc els detinguts, però se n'esperen més, ja que després de temps d'investigació la Policia va procedir ahir a fer diverses detencions en una operació important contra el tràfic de droga, concretament de cocaïna procedent d'Espanya. Ahir no van transcendir gaires detalls d'aquesta operació –que es troba en secret de sumari–, únicament que ja són més de cinc les persones detingudes, entre elles l'home que feia de correu i que transportava la cocaïna des d'Espanya per a Andorra per distribuir-la per a tràfic intern.

Tots els detinguts són andorrans o residents, i fonts de la Policia van qualificar ahir «d'important» aquesta operació, que encara no s'ha donat per tancada.

Tampoc va transcendir la quantitat de droga que fins ara ha estat confiscada, encara que s'espera que en els propers dies es donin a conèixer més detalls sobre aquesta operació.

A la duana / D'altra banda, la Guàrdia Civil va detenir dimecres al migdia un resident a Andorra la Vella, M. R. M., de 34 anys, amb diverses quantitats de droga i 19.920 euros. La detenció es va produir durant la inspecció a un vehicle marca Fiat que es disposava a entrar a Espanya per la duana de la Farga de Moles. Els agents policials van trobar 100 grams d'haixix, 37 grams de cocaïna, i 80 grams de marihuana en diversos recipients dins d'una motxilla que es trobava al seient de l'acompanyant.

A més, també hi van trobar una defensa extensible, una balança de precisió i 19.290 euros.

Els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, instruint diligències que seran lliurades juntament amb el detingut, les substàncies estupefaents i els objectes decomissats al Jutjat d'Instrucció de la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT