PUBLICITAT

El River vol despenjar el Lucentum de la part alta

  • El Poliesportiu acull el duel entre el segon i el tercer de l'Adecco Or
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del BC River Andorra, durant un entrenament Foto: TONY LARA

El partit d'aquesta nit (21.00h) al Poliesportiu té la seva importància en què una victòria dels andorrans despenjaria el Lucentum d'Alacant de la lluita per aquesta segona plaça que ara és andorrana. «Seria un bon cop a la taula», va dir ahir el jugador Marc Blanch, «encara que queda molta lliga. El primer és guanyar, i el que hagi de ser, serà. Un partit amb ganes de jugar-lo, guanyar-lo i deixar un equip més lluny a la classificació».

El Lucentum arriba després de vèncer 92-77 el FC Barcelona Regal B, i sabent que al davant tindrà un equip que comptarà amb el seu nou reforç, el pivot Albert Moncasi, que precisament era a les files de l'equip alacantí fins fa tres dies i que dimecres va presentar el River en societat. Els alacantins compten amb 10 victòries i cinc derrotes, mentre que els andorrans sumen 13 triomfs i dues derrotes. El fet que els dos partits perduts del River hagin estat a casa, motiva al Lucentum de cara a lluitar per vèncer.

«Hem treballat en coses nostres», va afirmar el tècnic andorrà, Joan Peñarroya, «adaptant les petites coses a les formes de jugar del rival». «Hem d'estar atents», hi va afegir, «sabem que juguem davant un bon equip, però hem d'estar pendents de les nostres coses, del rebot, ser sòlids darrere i posar el ritme que a nosaltres ens convé». El tècnic és conscient del potencial dels alacantins, als quals el River va vèncer en el partit de la primera ronda per només dos punts. «És un dels millors equips de la categoria, almenys per jugadors», va confirmar el tècnic. «És un equip expert que sap aprofitar les seves virtuts, sobretot en veterania. Això sí, també és un equip que sap córrer i juga bé a camp obert». Entre els seus jugadors destaquen els 46 anys de l'incombustible Darryl Middleton.

SENSE LESIONS I AMB MONCASI / Per al duel d'avui, Joan Peñarroya compta amb tota la plantilla disponible, incloent el nou fitxatge, el pivot Albert Moncasi, de 26 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT