PUBLICITAT

Adran i Calvet lluitaran per una medalla als Jocs Mundials

  • Els andorrans competiran en les curses d'eslàlom i gegant d'esquí alpí el dia 31
el periòdic
escaldes-engordany

Periodic
Domènec Calvet i Enric Adran, ahir durant la presentació. Foto: EL PERIÒDIC

«No es descarta tornar a Andorra amb alguna medalla». Aquesta va ser la declaració d'intencions del president d'Special Olympics d'Andorra, Gualbert Osorio, ahir durant la presentació de la delegació que competirà la pròxima setmana als Jocs Mundials d'Hivern que es disputen a Corea del Sud. La responsabilitat recau en els esquiadors Enric Adran i Domènec Calvet, que seran a les proves de gegant i eslàlom d'esquí alpí.

L'expedició viatja avui cap a PyeongChang, on del 29 al 5 de febrer es disputen uns Jocs amb les modalitats d'esquí alpí, nòrdic, raquetes, patinatge artístic, patinatge de velocitat i hoquei. Els andorrans, que competeixen gràcies a la Fundació Crèdit Andorrà, entraran en acció el dia 31 amb unes proves per situar a cada corredor en el seu nivell, per després lluitar per les medalles.

La delegació tricolor estarà formada pels esquiadors Adran i Calvet, acompanyats pel tècnic Raül Cruz. «Les medalles ja arribaran», va dir ahir Adran durant l'acte de presentació. «Per a ells és un repte i un plaer poder compartir vivències amb companys de més de 100 països», hi va afegir Osorio.

A la competició, segons va informar el director dels Special Olympics, Manuel Unzeta, hi participaran 3.300 esportistes, amb més de 170 països representats, i acompanyats per 675 entrenadors, 405 oficials d'equip, 2.592 voluntaris i un miler de periodistes acreditats. La inauguració serà el 29 de gener, i la cloenda el dia 5 de febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT