PUBLICITAT

Marín es classifica per a les finals amb el tercer millor temps

  • La cita amb les medalles per al surfista serà demà: «Esperem que pugui repetir aquesta baixada»
EL PERIÒDIC
STONEHAM

Periodic
Marín, ahir a Stoneham, després de la cursa Foto: FAE

Lluís Marín es va classificar amb el tercer millor temps per disputar demà les finals dels Campionats del Món d'snowboardercross, que se celebren a Stoneham (Canadà). L'andorrà va fer un crono de 1min 02,16s, quan el millor va ser l'australià Alex Pullin amb 1min 02,15s, seguit per l'austríac Mark Schrairer amb 1min 02,16s. «Crec que he fet la baixada que tocava en tot moment. Estic bastant satisfet de la meva baixada. Esperem que el dia de les finals pugui repetir aquesta baixada en les quatre de les finals i poder estar en la final», va dir ahir el surfista de neu andorrà.

«És una pista molt al principi molt ràpida i divertida, al final una mica més lenta però té molt joc i molt emocionant per a uns Campionats del Món», va afirmar Marín, que té problemes d'esquena, però que espera poder aguantar: «L'esquena no va molt bé, però per sort demà –per avui–tenim un dia de descans, farem un bon treball amb el fisio, per poder donar el cent per cent per poder obtenir el resultat somiat».

COPA D'EUROPA D'ESQUÍ ALPÍ / Ahir es va disputar la Copa d'Europa de supergegant a l'estació francesa de Val d'Isère. Kevin Esteve va finalitzar en la 52a posició, mentre que Marc Oliveras no va poder superar la mànega en sortir-se de la pista. Esteve, que sortia amb el dorsal 59, va acabar a més de tres segons del vencedor, el noruec Alekssander Aamodt Kilde, el millor temps. Esteve va fer 48.85 punts FIS, lluny de la seva millor puntuació: 28,98.

Així mateix, Sara Raméntol va rebaixar els seus punts FIS a la disciplina de gegant, després de la cursa FIS disputada a Orcières, on va ser 11a, sent primera a la segona mànega.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT