PUBLICITAT

Simón Castellví ensenya a cuidar els ulls i la visió

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

La Fundació Jacqueline Pradère, conscient de la importància de la cura d'un òrgan tan essencial com és la vista, va decidir organitzar la conferència del doctor Guillermo L. Simón Castellví, La vista, com cuidar aquest òrgan essencial que va impartir ahir al vespre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Simón Castellví va repassar els aspectes fonamentals per tenir cura de la vista, des del naixement, fins a la vellesa, fent especial atenció en l'alimentació, el descans, sobretot dormir bé, la protecció i els controls essencials per mantenir una adequada i duradora funció visual.

Simón Castellví és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB). Especialista MIR en oftalmología, va treballar a l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón de Madrid i a l'Instituto Oftálmico Nacional. Al llarg de la seva carrera compagina la docència en oftalmologia a la UB, amb la seva activitat professional com a oftalmòleg i cirurgià ocular. Pertany a una nissaga catalana d'oftalmòlegs de prestigi internacional. Simon Castellví també va ser el dissenyador i impulsor del làser europeu per a la cirurgia de les cataractes, el facolàser, i participa en diferents estudis i grups d'estudi en recerca oftalmològica. Apassionat de la tècnica i del progrés, assessora diferents empreses estrangeres en el disseny d'aparells de medicina. És membre actiu de la American Academy of Ophthalmology, de la American Society of Cataract & Refractive Surgery, de la Société Française d'Ophtalmologie, entre altres associacions professionals nacionals i internacionals.

La fundació / Neix de la voluntat de Jacqueline Pradère, vídua Pérez, de transformar la Comissió Social del Grup Pyrénées en una fundació privada. La Fundació a més de continuar la labor al Grup Pyrénées, projecta l'acció social al país, oferint la seva col·laboració a institucions i associacions que, sense ànim de lucre, desenvolupen projectes d'interès general. La Fundació es va presentar al Ministeri de Salut i Benestar i el 19 d'octubre del 2010, en ocasió del dia Mundial per a la prevenció del Càncer de Mama, va fer la seva presentació formal amb una roda de premsa i una conferència a càrrec del professor Josep Ramon Germà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT