PUBLICITAT

Marín vol la classificació per a les finals dels Mundials d'Stoneham

  • En la Copa d'Europa d'alpí, Oliveras rebaixa punts i és 52è, i Esteve se'n va al 55è lloc
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Avui és un dia marcat en l'agenda de la Federació Andorrana d'Esquí i especialment en la del surfista de neu Lluís Marín, que entra en acció en els Campionats del Món d'Stoneham, a Canadà, en la prova d'snowboardercross. La competició s'inicia a les 10.30h, hora canadenca.

Marín es troba a Stoneham des del diumenge, quan va arribar per aclimatar-se de cara al canvi horari i la competició. L'andorrà arriba a aquesta competició en un moment de forma que és una incògnita, perquè després de Nadal va patir una forta grip que el va deixar molt baix de defenses, la qual cosa li va afectar en la seva preparació. Així, ell mateix assegura que no passa per un bon moment, tot i que aspira com sempre a lluitar per tot a una cita com aquesta.

Avui les qualificacions determinaran els finalistes, i en tot cas la cita definitiva amb les fi nals serà el pròxim dissabte, quan les medalles estaran en joc.

COPA D'EUROPA D'ALPÍ / Ahir es va disputar la Copa d'Europa de descens a l'estació francesa de Val d'Isère, amb Marc Oliveras en la 52a posició i amb rebaixa de punts FIS, i Kevin Esteve en la 55a. El millor temps va ser per al nord-americà Wiley Maple, amb 1min 46,35s.

Oliveras, que sortia amb el dorsal 68, va fer una cursa que el va situar en la 52a posició amb un temps de 1min 45,95s i amb 43,78 punts FIS que milloren la marca que tenia fins a l'última llista publicada per la FIS el passat 30 de gener, que era de 51,75. Oliveras va acabar a 2,60 segons del millor temps del nord-americà Maple.

Per la seva part, Kevin Esteve, en la posició 55, sortia amb el dorsal 46 i marcava un crono de 1min 49,51s amb 51,00 punts FIS que no superen els 31,04 que en té l'andorrà fins el moment. Esteve va acabar a 3,16 segons de Maple. Aquesta era la primera cursa de Kevin Esteve després dels dies de repòs que ha hagut de fer per recuperar del tot la seva esquena per la lesió que arrossega des de la primera Copa del Món de descens, a Lake Louise, quan va caure durant la cursa i es va fer mal a l'espatlla, que al final va esdevenir en més dolor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT